Referans Plus Evleri Bursa’nın Merkezinde Yükseliyor

Referans Plus Evleri, şehrin en gözde bölgesi olan Nilüfer’de hayata geçirildi. Daire fiyatları ile Bursa konut projeleri arasında öne çıkan yapı, şehrin en modern mimarisine sahip. Uygun fiyatları ve taksitlendirme seçenekleri ile kolayca ev sahibi olacağınız konut projesinde, kusursuz bir yaşam sizler için şekilleniyor!

 

Referans Plus Evleri ile Kazançlı Çıkın!


 

Bursa’nın en canlı bölgelerinden biri olan Nilüfer ilçesi, Referans Plus Evleri ile tamamıyla değerleniyor. Şehrin en prestijli konut projesi olan Referans Plus Evleri, modern mimarisi ve merkezi lokasyonuyla, kusursuz bir konut hayatı vadediyor! Aynı zamanda harika bir yatırım fırsatını da beraberinde getiren yapı, uygun daire fiyatlarıyla kolayca ev sahibi olmanızı sağlıyor. Bursa’nın en çok yatırım alan bölgesinden hayata geçirilen proje, kısa bir zaman içinde kendi değerinin çok üzerine çıkacak. Böylece doğru bir adrese yatırım yapmış olmanın mutluluğunu yaşarken harika bir konut projesinde de ev sahibi olmuş olacaksınız. Bir evden çok daha fazlasını sunan proje, her açıdan size çok şey kazandıracak!

 

Uygun Fiyatlı Daire Seçenekleri


 

Bursa’nın en prestijli projesi Referans Plus Evleri, uygun fiyatları ve kolay ödeme seçenekleri ile rahatça ev sahibi olmanızı sağlıyor. Şehrin en merkezi bölgelerinden birinde yükselen konut projesi, iki bloktan meydana gelirken toplamda 96 daireye de ev sahipliği yapıyor. Aynı zamanda banka kredisi için de uygun olan konut projesi, kira öder gibi ev sahibi olmanızı sağlıyor. Bütçenize uygun, ferah ve şık daireleri sizler için tasarlayan konut projesi, taksitlendirme seçenekleri sayesinde bütçenizi sarsmadan, konut sahibi olmanızı sağlıyor. Şehrin en değerli bölgesinde rahatça ev sahibi olabileceğiniz projede, ferah ve keyifli bir yaşamı, uygun fiyatlar ile keşfedeceksiniz!

 

Şık ve Kullanışlı Konut Daireleri


 

Bursa’nın en kaliteli konut projesi olarak görülen Referans Plus Evleri, geniş ve kullanışlı yaşam alanlarıyla ön plana çıkıyor. 6.100 metrekarelik, geniş bir arazi üzerinde hayata geçirilen proje, 96 konut dairesiyle rahatça seçim yapmanızı sağlıyor. Her metrekaresinde kaliteyi ve konforu yansıtan Referans Plus Evleri, uygun fiyatları ve konforlu yaşam seçenekleri ile harika bir konut hayatı vadediyor. 3+1 daire tiplerinden meydana gelen proje, 165 metrekarelik, son derece ferah ve kullanışlı bir yaşam alanını sizlerle buluşturuyor. Ferah bir nefes almanızı sağlayacak konut daireleri, hayatınızın her anına artı bir değer katacak. Bursa’nın en gözde bölgesi olan Nilüfer’de yükselen Referans Plus Evleri, sizler için kusursuz bir yaşamın kapılarını ardına kadar açıyor.

 

Ulaşım Tamamıyla Konforlu!


 

Bursa’nın en hızlı gelişim gösteren bölgesinde yükselen Referans Plus Evleri, şehir içi ulaşımlarınızın tamamını, konforlu ve keyifli bir hale getiriyor. Küçük Sanayi Metro İstasyonu’na yalnızca dakikalar içinde erişim sağlayabiliyor ve trafiksiz ulaşımın konforunu yaşayabiliyorsunuz. Aynı zamanda minibüs ve otobüs gibi toplu ulaşım seçeneklerine de yürüme mesafesinde bulunan konut projesi, dakikalar içinde duraklara erişim sağlamanıza imkan tanıyor. Şehir içi ulaşımlarınızı keyifli ve pratik bir hale getiren konut projesi, Bursa Çevre Yolu’na da yalnızca 4 dakikalık, kısa bir mesafede yer alıyor. Keyifli ve konforlu bir yaşamın kapılarını ardına kadar açan konut projesi, sizlere her anlamda kalite ve mükemmellikle buluşturuyor.

 

Spa Kullanım Alanlarında Rahatlayın!


 

Gündelik yaşamın bütün stresini ve yorgunluğunu Referans Plus Evleri ile bir kenara bırakacaksınız! Hayat kalitenizi, tamamıyla yukarılara çıkaran konut projesi, sizler için sunduğu ayrıcalıklı hizmetlerle, gününüzü zenginleştiriyor. Tamamen özel tasarlanmış olan spa kullanım alanlarında, yaşamın en keyifli yanlarını deneyimleyebileceksiniz. Geleneksel Türk mimarisinden esinlenerek tasarlanmış Türk hamamlarında, temizliğin ve ferahlığın tadını çıkarabilecek ve tüm yorgunluğunuz geride bırakabileceksiniz. Tam donanımlı yapısıyla projede yer alan saunalarda dilediğiniz gibi ter atabilecek ve büyük bir huzura kavuşabileceksiniz. Yaşamınızın her anını zenginleştiren Referans Plus Evleri ile Bursa’nın en merkezi bölgesinde, kusursuz bir konut hayatı artık çok yakınınızda olacak!

 

Çocuklar İçin Oyun Alanları


 

Hayattaki en önemli varlıklarınız olan çocuklarınız, şehrin en prestijli konut projesinde çok özel bir şekilde yetişecekler! Tamamıyla çocuklara özel olarak tasarlanan park ve oyun alanlarında çocuklarınız, eğlence dolu bir dünyanın içinde yer alacak ve birbirinden keyifli oyunlar oynayabilecek. Sosyal yaşama ilk adımlarını bu park ve oyun alanlarında atacak çocuklarınız, yeni oyun arkadaşlarıyla yine bu oyun alanlarında tanışacak. Tamamen güvenli bir şekilde kurgulanan oyun alanlarında en eğlenceli oyunlarla, günlerini geçirecek olan çocuklarınız, neşelerini hiç kaybetmeyecek. Şehrin en prestijli konut projesinde her yaştan insan, son derece mutlu ve huzurlu olacak!

 

İhtiyaçlarınız İçin Mağazalar


 

Bursa’nın en donanımlı konut projelerinden biri olan Referans Plus Evleri, bünyesinde yer verdiği ticari mağaza ve alanlar ile her ihtiyacınızı karşılayacak. Gündelik yaşamda ihtiyacını duyduğunuz her şeye kolayca erişim sağlayabileceğiniz konut projesinde, alışverişin en zahmetsiz, en keyifli yanlarını deneyimleyebileceksiniz. Evinizin hemen altında yer alan ticari alan ve mağazalarda, sizlere özel uygulanan indirimler ile birlikte alışverişlerinizi yapabilecek, gündelik ihtiyaçlarınızı, uzaklara gitmenize gerek kalmadan karşılayabileceksiniz. Şehrin en donanımlı konut projesinde, prestij dolu bir yaşamın içinde yer alacaksınız.


BİZE YAZIN

MESSENGER

HEMEN ARA

WHATSAPP

İLETİŞİME
GEÇİN
PROJESKOP

Bilgi Formu