Hayatı Perola Residence ile Keşfedin

Perola Residence, İstanbul, Bağcılar’da yükselmeye devam ediyor. Cazip konut fiyatları ve uygun ödeme seçeneklerine sahip konut projesi, şehrin en çok yatırım alan bölgesinde yer alıyor. Benzersiz konumu ve yüksek yaşam kalitesiyle, kusursuz bir deneyim yaşatacak Perola Residence, alıcılarını bekliyor!

 

Geniş Oturma Seçenekleri Sunuyor


 

6500 metrekarelik oldukça geniş bir arazi üzerine konumlanan konut projesi, oldukça fazla seçeneği bulunan daire tiplerine, bünyesinde yer veriyor. 260 konuta ev sahipliği yapan proje, 58 ticari üniteyi de kendi içinde barındırıyor. Toplamda 15 kattan oluşan Perola Residence, geniş daire seçenekleri sayesinde rahatça seçim yapabilmenizin önünü açıyor. Projede, 1+0, 1+1 ve 2+1 konut tipleri yer alıyor. 1+0 konut tipindeki, stüdyo daireler oldukça kullanışlı bir alan yaratıyor ve 43 metrekareden oluşuyor. 1+1 daire tipleri ise 61 metrekarelik bir alanda sizler için oluşmuş durumda. Son olarak da 2+1 daire tipleri de 102 metrekarelik, son derece ferah bir yaşam alanını sizlerle buluşturuyor.

Dilediğiniz daire tipinde, rahatça seçim yapabileceğiniz Perola Residence, geniş daire planları sayesinde sizler ideal yaşam alanlarınızla buluşturuyor. Banka kredisine uygun bir şekilde satışa çıkarılan konut projesi, uygun fiyatlarıyla da kolay bir şekilde ev sahibi olmanızı sağlıyor. İstanbul’un en merkezi bölgelerinden birinde yer alan konut projesi, ideal yaşam alanlarınızı oluştururken geniş daire seçenekleriyle sizlere bir hayli yardımcı oluyor. Uygun ödeme seçenekleri sayesinde zorluk çekmeden ödeme yapabileceksiniz ve İstanbul’un en merkezi yerinde, kusursuz bir konuta sahip olacaksınız.

 

Lüks Bir Yaşama Adım Atın


 

İstanbul’un kalbinde, yaşamı şehrin merkezinde deneyimleyin! Sizler için oldukça yüksek konut standartlarını bir araya getiren Perola Residence, eşsiz ve özgün tasarımlı mimarisiyle, lüks yaşamı burada keşfetmenizi sağlıyor. Her bütçeye rahatça uyacak, geniş ve ferah yaşam alanları sunan proje sayesinde konutunuzda konfor duygunuz bir an olsun eksik olmayacak. Her yaştan kişiye hitap eden sosyal yaşam alanlarıyla, herkesin mutlu olacağı bir konut projesi olan Perola Residence, lüks ve konfor duygusunu çok üst düzeyde yaşatmayı vadediyor. Sevdiklerinizle, ailenizle, arkadaşlarınız ve dostlarınızla birlikte kusursuz bir hayatın içinde olacaksınız. Gündelik yaşamın bütün olumsuz duygularını bu proje ile geride bırakacak, huzur dolu bir yaşam süreceksiniz. Modern mimarisi ve eşsiz tasarımıyla Perola Residence konut projesi, her gününüzü keyifle geçirmenizi sağlarken lüksü doruklarda yaşatmayı vadediyor.

 

Dilediğiniz Yere Rahatça Ulaşın


 

İstanbul’un en canlı ve en hızlı gelişen bölgesi Bağcılar’da konumlanan konut projesi Perola Residence, ulaşım konusunda da sizlere birçok ayrıcalık sunuyor. Dilediğiniz yere rahatça ulaşma imkanını sizlere sunan konut projesi, İstanbul’daki ulaşım derdine tamamen son veriyor! Toplu ulaşım araçlarının tümüne yürüyerek gidebileceğiniz proje sayesinde şehrin her noktasına rahatlıkla ulaşacaksınız. Metroya yalnızca 5 dakikalık bir mesafede yer alan proje, trafiksiz bir yaşam konforunu deneyimlemenizi sağlayacak. Aynı zamanda üniversiteler, devlet hastaneleri, alışveriş merkezleri, bankalar gibi kamusal alana dahil her yere de oldukça yakın bir konumda yer alıyor Perola Residence. Böylelikle gündelik yaşamda yapmanız gereken birçok şeyi rahatlıkla halledebiliyorsunuz. Evinizden çok uzaklara gitmeden alışverişlerinizi yapabiliyor ve banka işlemlerinizi çok kolay bir şekilde yapabiliyorsunuz.

 

Şehrin En Kalite Konut Projesi Karşınızda!


 

Perola Residence konut projesi, modern tasarımı, eşsiz lokasyonu ve içinde barındırdığı lüks imkanlarla şehrin en kalite konut projesi olarak karşınıza geliyor. Ailenizle birlikte keyifli ve kaliteli bir yaşam deneyimleyeceğiniz konut projesinde, şehrin en canlı bölgesinde harika bir yaşam süreceksiniz. İstanbul’un trafiğinden ve stresinden uzak, kaliteli bir yaşam sunan Perola Residence ile çok özel zamanlar sizleri bekliyor. İstanbul’un bütün avantajlarını bu proje sayesinde deneyimleyebilecek ve huzur dolu bir hayatı tadacaksınız. Hayallerinizin tümünü gerçekleştirecek olan Perola Residence’ta yaşamak için çok fazla iyi nedene sahip olacaksınız! İstanbul’un en kaliteli konut projesinde keyifli bir yaşam sizleri bekliyor!

 

Herkese Hitap Eden Sosyal Yaşam Alanları


 

Perola Residence, herkese hitap edebilecek zenginlikte sosyal yaşam alanlarını bünyesinde barındırıyor. Hayatınıza her anlamda renk getirecek bu sosyal yaşam alanları tamamıyla sizin konforunuz için tasarlandı. Perola Residence’ın her alanında kendinize ait bir alanı keşfedecek, sizler için özel olarak tasarlanmış, sosyal yaşam alanlarında yaşamaktan büyük bir keyif alacaksınız. Konut projesinin içinde yer verdiği geniş yüzme havuzlarında, kendinizi dört dörtlük bir tatil köyünde hissedeceksiniz. Sevdikleriniz ve dostlarınızla birlikte bu alanlarda yüzmeye doyacaksınız ve eğlenceli anlar yaşayacaksınız. Çocuklar için özel tasarlanmış oyun ve park alanlarında çocuklarınız, güvenli bir şekilde oyunlar oynarken sizler de dilersiniz onların bu neşelerine ortak olabileceksiniz.

Konforlu ve kaliteli bir yaşam sürmeniz için özenle tasarlanmış konut projesi sayesinde her gününüz ayrı bir keyifle geçecek. Akşamları huzurlu yürüyüşler gerçekleştireceğiniz, sakin çay sohbetleri yapacağınız kameriyelerde, komşularınızla birlikte ilişkilerinizi daha da kuvvetlendireceksiniz. Bu güzel sohbetlerin ardından, projedeki özel tasarımlı peyzaj alanlarında mutlu zamanlar geçirebilecek, yeşil alanlarda birbirinden farklı çiçekleri keşfedebileceksiniz. Perola Residence sağlıklı bir yaşam için de birden fazla alanı sizler için tasarlamış durumda. Projede yer alan, tam donanımlı fitness ve spor alanlarında dilediğiniz gibi sporunuzu yapabileceksiniz. Üstelik fazladan zaman ayırma sorununuz olmayacak, çünkü tüm bu alanlar evinizin hemen altına yer alacak. Sağlıklı bir yaşamı sonuna kadar sürdürebileceğiniz bu alanlarda hayalinizdeki vücut formuna da rahatlıkla kavuşabileceksiniz. Spordan hemen sonra ter atıp rahatlamak isterseniz de proje yer alan saunalar sayesinde bunları gerçekleştirebilirsiniz. Konforlu ve kaliteli bir hayat sürmeniz için bütün detayların düşünüldüğü Perola Residence konut projesinde her gününüz çok özel bir şekilde geçecek.


BİZE YAZIN

MESSENGER

HEMEN ARA

WHATSAPP

İLETİŞİME
GEÇİN
PROJESKOP

Bilgi Formu