Sarıyer’in Yeni Yaşam Merkezi: Skyland İstanbul

Skyland İstanbul, Sarıyer’in yeni simgesi olarak şehrin kalbinde yükseliyor. Her bütçe için uygun konut fiyatlarıyla oldukça dikkat çeken Skyland İstanbul, şehrin yeni simgesi oluyor. Üç kule ve birleştirici bir görev gören geniş bir meydandan oluşan; modern mimarisiyle, İstanbul’un kalbinde, karma bir yapıya sahip proje, akıllı konut teknolojileriyle, yüksek standartlı bir yaşam vadediyor.

 

Skyland İstanbul Her Anlamda Kusursuz


 

Şehrin kalbinde, modern mimarisi, her ihtiyaca cevap veren alan ve konumuyla, bulunduğu bölgenin yıldızı haline gelen Skyland İstanbul, dünyaca ünlü mimarlar tarafından tasarlandı. Dünyanın en iyi şehri İstanbul’a en çok yakışan yapılardan biri olan Skyland İstanbul; teknolojik yapısı, eşsiz mimarisi ve benzersiz konumuyla, her anlamda kusursuz hale geliyor. Şehrin kaos ve keşmekeşinden uzak, trafiksiz, doğayla iç içe bir yaşam istiyorsanız doğru adrestesiniz! Hem metropol şehir İstanbul’un bütün ayrıcalıklarını yaşayacaksınız hem de sakin ve huzurlu bir hayat süreceksiniz. İstanbul’un en iddialı konut projesi, sizlere kusursuzluk vadediyor!

 

İstanbul’un Merkezinde Harika Bir Yaşam


 

İstanbul iş hayatının en canlı merkezleri olan Maslak ve Levent bölgesinin tam ortasında konumlanan Skyland İstanbul, konumuyla öne çıkan bir proje. TEM ve Cendere Caddesi üzerinden direkt olarak bağlantı yolu bulunan Skyland, hemen yanı başında yer alan metro durağı ile de trafiksiz bir ulaşımın kapılarını sizler için açıyor. Bütün toplu ulaşım seçeneklerine yürüme mesafesinde yer alan proje sayesinde İstanbul’un her noktasına rahatça ulaşım sağlayabileceksiniz. Yapımı yeni tamamlanan, ülkenin en etkileyici köprülerinden biri olan üçüncü köprüye, dakikalar içinde ulaşacaksınız. Skyland İstanbul ile kısacık bir süre içinde kıta değiştirebileceksiniz! Şehrin kuzey ormanlarının yanı başında, doğanın içinde bir hayat yaşayacak, aynı zamanda metropol şehrin tüm ayrıcalıklarını da deneyimleyeceksiniz. Hastane, üniversiteler, bankalar, çevre okullar gibi bütün kamusal alanlara dakikalar içinde ulaşabileceksiniz. Böylelikle gündelik yaşamda yapmanız gereken tüm işleri, evinizden çok uzağa gitmeden, en pratik şekilde halledebileceksiniz.

 

İş Dünyası Burada Şekilleniyor!


 

Skyland İstanbul, lokasyonu gereği iş dünyasının tam da merkezinde yer alan bir proje. Toplamda 987 daireden oluşan proje, bünyesinde tam tamına 518 ticari alana yer veriyor. İster Skyland İstanbul’da yaşıyor olun, isterseniz de iş yeriniz burası olsun! İstanbul’un en iddialı projesiyle, iş dünyanız burada şekillenecek. Geniş ve ferah bir kullanım sunan ofis alanlarıyla, günümüz teknolojik altyapısı bütünleşti ve modern mimarinin en iyi örneklerinden birini oluşturdu. Doğanın içinde, harika bir iş yaşamına sahip olacağınız projede, çalışmaktan keyif alacaksınız. Her sabah işe büyük bir enerji ile gelecek, deyim yerindeyse çalışmak için can atacaksınız! Skyland İstanbul’un havası, ortamı sizlere fazladan bir motivasyon kaynağı olacak! Burada büyük bir iç huzurlu çalışacak daima motive bir şekilde iş dünyasının içerisinde yer alacaksınız. İstanbul’un en harika çalışma ortamını sizlere sunacak projeyle birlikte başarıdan başarıya koşmanız işten bile değil!

 

Geniş Oturma Seçenekleriyle Ferah Bir Hayat!


 

Skyland İstanbul’un, şehrin en iddialı projesi olmasının altında yatan onlarca sebep var, onlardan biri de geniş oturma ve daire seçenekleri. İdeal yaşam alanlarınızı, gönlünüzce oluşturacağınız alanları sizler için sunan proje, son derece geniş daire seçeneklerini bünyesinde barındırıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve son olarak da 4+1 daire tipleri bulunuyor. Metrekare ölçülerine göre değişkenlik gösterebilen daire seçenekleriyle, ideal yaşam alanlarınızı belirlemek çok kolay olacak! 1+1 daire tipleri 85 metrekarelik, oldukça kullanışlı bir alandan meydana gelirken 2+1 daire tipleri ise 117 metrekarelik bir alandan oluşuyor. 3+1 daire tipleri 205 metrekarelik geniş bir alanda tasarlanmış durumda ve son olarak da 4+1 daire tipleri 314 metrekarelik son derece ferah bir alanı, sizlerin konforu için sunuyor. Rahatlıkla yaşamak istediğiniz alanları seçebileceğiniz konut projesinde, kullanmak istemediğiniz herhangi bir alanı satın almak zorunda kalmayacaksınız. Şehrin en iddialı konut projesiyle birlikte sizler için en ideal olanı keşfedebileceksiniz!

 

Gastro Court ile Dünya Mutfağını Keşif!


 

Dünyanın her yanından çeşit çeşit insan, lezzet yolculuğuna çıkmak, yeni tatlar keşfetmek için gezegenimizin her noktasını karış karış geziyor. Dünyanın bir ucundan diğer bir ucuna yolculuklar yapan bu insanlara özeniyor olabilirsiniz fakat Skyland İstanbul’un sizlere sunduğu lezzetleri görünce, dünya mutfağının çok uzaklarda olmadığını görebileceksiniz. Projenin içinde, tam tamına 25 gastronomi markasının yer aldığı, Gastro Court adı verilen bir alan bulunuyor. Bu alanda dünyaca ünlü şeflerin, dünyaca ünlü tariflerini deneyimleyebileceksiniz ve dünya mutfağını en başından keşfedebileceksiniz. Sadece konut sahipleri için değil ofis çalışanları için de harikulade lezzetler sunacak olan Gastro Court; öğle aranızı biraz uzatmanıza neden olabilir, aman dikkat! Skyland İstanbul ile yemek sizin için sanat haline gelecek ve tüm eşsiz tatları ve dünyaca ünlü şeflerin, dünyaca ünlü tariflerini burada tadacaksınız!

 

Her Yönüyle İstanbul Manzarası


 

Skyland İstanbul bünyesinde bulunan Tower Residence ile İstanbul’un panoramik manzarası sizlerle! 360 derece görebileceğiniz İstanbul manzarasının eşsiz duygusu ve etkileyici görüntüsü Tower Residence ile daha da büyüleyici bir hal alıyor. Manzarayı daha net, daha canlı görebilmeniz için projede tamamı açılabilen camlar ve geniş balkonlar bulunuyor. Harika bir mimariyle bütünleşmiş konutunuzla birlikte, büyüleyici bir manzaranın içinde olacak, İstanbul’u sadece görmeyecek aynı zamanda oturduğunuz yerden yaşayabileceksiniz.


BİZE YAZIN

MESSENGER

HEMEN ARA

WHATSAPP

İLETİŞİME
GEÇİN
PROJESKOP

Bilgi Formu