Sarıyer'de Muhteşem Deniz ve Orman Manzarasına Sahip Lüks Konutlar Satışta!

Sarıyer’in en sakin ve yeşil semtlerinden birinde, doğa ile iç içe bir yaşam hayal edin! Karden İnşaat tarafından hayata geçirilen, hem Boğaz hem de orman manzarasına sahip Manzara Sarıyer projesi tam size göre!

20 yıldır inşaat sektöründe yerini koruyan Karden İnşaat konut ve ticari projelerle yaşama değer katmaya devam ediyor. Self İstanbul, Avenue Residence ve Sembol İstanbul gibi projelere imza atan şirket, son projesi olan Manzara Sarıyer ile İstanbul’da yaşamanın ayrıcalığını sadece 40 özel aileye sunuyor. 

Orman ve Deniz Manzarası Evinizde!


Manzara Sarıyer projesi, Sarıyer'in oksijen deposu ormanları ve İstanbul Boğazı'nın nefes kesen manzarasına ev sahipliği yapıyor. Pencerenizi açtığınızda bir tarafınız denize bakarken bir tarafınız ise ormanı görecek. Yeşilin ve mavinin her tonunu yaşam alanlarınızda hissedeceksiniz. 

6.534 metrekarelik alan üzerine kurulan projede, 6 adet konut bloğu yer alıyor. Daire büyüklüklerinin 2+1, 3+1 ve 4+1 arasında değiştiği projede 40 özel daire mevcut. Metrekareler ise 128 m2 ile 318 m2 arasında. 

Konfor ve Ayrıcalık Manzara Sarıyer’de!


Manzara Sarıyer'de her detay en ince ayrıntısına kadar düşünüldü. Yatay mimari ile inşa edilen konutlar, ferah ve lüks yaşam alanları sunuyor. Dairelerde, fonksiyonel, sağlam, şık ve kaliteli malzemeler kullanılıyor. Üst düzey ses yalıtım sistemleri, hem döşemelere hem de bitişik daire duvarlarına uygulanıyor. Ebeveyn banyolu yatak odaları, size özel alanlar sunuyor. Yerden ısıtma sistemleri ve her odada bulunan klimalar, konforlu bir yaşam imkanı sağlıyor. 

Sarıyer’in En Prestijli Projelerinden Biri

Manzara Sarıyer, Sarıyer'in en prestijli projelerinden biri olma özelliğini taşıyor. Proje, hem yatırım yapmak hem de hayallerinizdeki yaşama kavuşmak için ideal bir seçenek.

Manzara Sarıyer'de açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, güneşlenme terası, fitness salonu, masa oyunları alanı ve oturma alanı gibi birçok sosyal alan bulunuyor. Ayrıca projenin öne çıkan özelliklerinden biri de Boğaz manzaralı havuzları. Evinizin yanında güneşlenirken Boğaz manzarasını seyredebileceksiniz. 

Güvenliğiniz de Manzara Sarıyer'de öncelikli. Radye temel üzerine inşa edilen proje, yüksek güvenlikli çevre istinad perdeleri ile destekleniyor.


Daha fazla bilgi almak ve satışa sunulan daireleri incelemek için bizimle iletişime geçebilir, projenin detaylarını incelemek isterseniz proje sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.


BİZE YAZIN

MESSENGER

HEMEN ARA

WHATSAPP

İLETİŞİME
GEÇİN
PROJESKOP

Bilgi Formu