Deprem İzolatörlü Japon Konutları Satışta! İstanbul'da Geleceğe Yapılan En Sağlam Yatırım

Anadolu Yakası’nın gözdesi haline gelen Japon Konutları, deprem korkusunu geride bırakarak güvenli ve modern bir yaşam vaat ediyor. Hocaoğlu Grup İnşaat tarafından hayata geçirilen bu proje, sismik izolatör teknolojisi ile donatılmış, göz alıcı bir mimariye sahip. Üstelik Anadolu Yakası’nın ilk deprem izolatörlü konut projesi.

30 yıldan fazla süredir faaliyet gösteren Hocaoğlu Grup İnşaat, konut, ticari ve karma kullanımlı projeler de dahil olmak üzere çok çeşitli projeler üretiyor. Özellikle sağlamlık, güvenlik ve estetiğe önem vermesiyle biliniyor. Şirketin son zamanlardaki en dikkat çeken projelerinden biri olan Japon konutları da 126 özel daire ile sadece 6 katlı olarak yatay mimari konseptinde inşa ediliyor. 

İstanbul’da Sismik İzolatörlü Binaların Sayısı Gün Geçtikçe Artıyor!


İstanbul’da yeni konut projeleri arasında deprem izolatörüne sahip konut projeleri gün geçtikçe artıyor. Bunlardan biri olan Japon Konutları, sismik izolatör teknolojisi ile güvenli bir yaşam sunuyor aynı zamanda deprem korkusunu geride bırakmanızı sağlıyor. Aynı zamanda Anadolu Yakası’nda bu teknolojiyi kullanan ilk ve tek konut projesi olma özelliğini taşıyor.

Sismik izolatörlü siteler aslında konut projelerinde çok tercih edilmiyor ne yazık ki, çünkü maliyetleri çok yüksek. Deprem izolatörü olarak bilinen ve deprem esnasında binanın zarar görmesini engelleyen sistemler genellikle büyük kamusal binalarda tercih ediliyor. Fakat Japon Konutları’nda bu durum tam tersi. 

Binaların kolonlarına yerleştirilen sismik izolatör dairelerin ve binanın tamamının deprem sırasında daha az sallanmasını, dolayısıyla daha az zarar görmesini sağlıyor. Kolonlara yerleştirilen sismik izolatörler, sarsıntının etkisini sönümleyerek, güvenli bir alan oluşturuyor. Dolayısıyla sismik izolatörlü bina deprem sırasında izolatörü olmayan binalara göre daha düşük bir sarsıntıya maruz kalıyor. 

Japon Konutları Sancaktepe’de Hayata Geçiyor!


Yaşam konforu Japon Konutları'nda ön planda tutuluyor. Sancantepe’de bulunan ve farklı büyüklüklerdeki daireler teraslı ve bahçeli seçeneklerle sunulurken, her daireye özel kapalı otopark imkanı da sağlanıyor. Güvenliğiniz için 7/24 aktif olan sistemler, görüntülü interkom ve yangın alarmı gibi detaylar düşünülerek tasarlandı.

Deprem izolatörlü bina İstanbul’da henüz yeni yeni başlayan bir akım iken, bunun öncülerinden olan Japon Konutları, güven sağlayan konut projelerinden biri. Projede yer alan elektrikli araç şarj istasyonları ve güneş enerjisi panelleri, doğayı koruyan bir yaklaşımı yansıtıyor. Ayrıca yüksek hacimli su depoları ve yerden ısıtma sistemi gibi detaylar konforunuzu arttırıyor.

Japon Konutları, depreme dayanıklı konut projeleri arasında yer alırken, aynı zamanda burada yaşayanların tüm ihtiyaçlarını karşılamaya da odaklanıyor. Hamam, sauna, havuzlar, kapalı spor salonu ve sinema salonu gibi alanlarla, özel günlerinizde ve günlük yaşamınızda keyifli vakit geçirebilirsiniz. Projede çocuklarınız için özel tasarlanmış alanlar da bulunuyor. Oyun alanları, spor sahaları ve kapalı oyun alanları ile çocuklarınızın güvenli ve eğlenceli zaman geçirmesi sağlanıyor.

Ferah Yaşam, Ayrıcalıklı Bir Deneyim Japon Konutları’nda!


Japon inşaat sistemi ile hayata geçirilen Japon Konutları, 7.000 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Daireler ise aile konseptine uygun olarak geniş ve ferah. Büyüklükleri 2+1 ile 7+1 arasında ve 70 m2 ile 250 m2 arasında değişen evlerin çevresini ise geniş peyzaj alanları kaplıyor. Yemyeşil bahçeler rengarenk çiçeklerle bezeli, yürüyüş yolları ve dinlenme alanları ise açık alanlarda geçireceğiniz süreyi artırıyor. 

Deprem izolatörlü konut projeleri arasında bulunan bu özel konutlar, yaşam alanlarını güvenli hale getirirken aynı zamanda yaşam kalitesini de artırıyor. 

Lansmana Özel Fırsatlar

Sancaktepe’de, deprem izolatörlü konut projesi olarak inşası devam eden Japon Konutları, lansman dönemine özel erken satış fırsatlarına sahip. İçerisinde barındırdığı sosyal olanaklar, deprem izolatörlü olarak inşa edilen mimarisi ve iç tasarımları ile bu konutlarda yaşama ayrıcalığına sahip olmak isteyenler, şimdiden yerini ayırtabilir. 

Yatırımcısına güvenli, huzurlu ve konforlu bir yaşam sunan Japon Konutları Sancaktepe projesi, özel avantajlar ve ayrıcalıklarla nadide sahiplerini bekliyor. Her ayrıntısı titizlikle düşünülen bu projede siz de hemen yerinizi almak isterseniz, iletişim formunu doldurabilirsiniz. Japon Konutları nerede, satılık fiyatları neler, konutların özellikleri ve daha birçok konuda detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçin


BİZE YAZIN

MESSENGER

HEMEN ARA

WHATSAPP

İLETİŞİME
GEÇİN
PROJESKOP

Bilgi Formu