Uygun Konut Fiyatları ile Meydan Ardıçlı

Meydan Ardıçlı konut projesi, İstanbul’un en hızlı gelişim gösteren ilçesi Esenyurt’ta inşa edildi. Uygun konut fiyatları, geniş oturma seçenekleri ve herkese hitap eden sosyal yaşam alanlarıyla Meydan Ardıçlı, herkesin ilgi odağında olan bir konut projesi. İdeal bir yatırım aracı olan konut, maddi anlamda da çok kişiyi mutlu edecek.

 

Uygun Konut Fiyatları Dikkat Çekiyor!


 

Meydan Ardıçlı, uygun konut fiyatları ile son derece dikkat çeken bir proje. 298.000 Türk lirası gibi oldukça uygun başlangıç fiyatlarıyla İstanbul’un en merkezi yerlerinden Esenyurt’ta yükselen konut projesi sayesinde herkes ev sahibi olabilecek. Meydan Ardıçlı projesi, içinde barındırdığı zengin konut özellikleri, eşsiz lokasyonu ve sosyal yaşam alanlarıyla herkese hitap ediyor.

 

Sosyal Yaşam Alanları Çok Geniş


 

Meydan Ardıçlı konut projesi, her yaştan insanın mutlu olabileceği, zengin ve son derece geniş sosyal yaşam alanlarını bünyesinde barındırıyor. Dört mevsim boyunca tatil ruhunu yaşayabileceğiniz, geniş havuzları sayesinde güneşlenip, sevdiklerinizle keyifli vakitler geçirebileceksiniz. Havuzdan hemen sonra kendinizi, sağlıklı bir dünyanın içinde bulacağınız spor ve fitness salonlarına da bünyesinde yer veren proje sayesinde, hayalinizdeki ideal vücut formuna, rahatlıkla kavuşabileceksiniz. Akşamları keyifli yürüyüşlerinize eşlik edecek, tamamen özel tasarlanmış peyzaj alanlarında mutlu vakitler geçirecek, proje içindeki kameriyelerde ailenizle huzurlu zamanlar yaşayacaksınız. Bütün gün yoğun iş temposunun yarattığı stresten uzaklaşmak istiyorsanız, Meydan Ardıçlı’nın sizler için sunduğu sauna hizmetinden dilediğiniz gibi faydalanabileceksiniz. Meydan Ardıçlı, modern mimarisiyle hayatınızda bir yıldız gibi parlarken sunduğu lüks, sosyal imkanlarla asla vazgeçemeyeceğiniz bir konut projesi olacak. Aynı zamanda çocuklu aileler için özel tasarlanmış park ve oyun alanlarında çocuklarınız, diledikleri gibi oyunlar oynayıp eğlenirken, sizler de onlara eşlik edebileceksiniz.

 

Her Alanı Güvenli Bir Konut


 

Alanında tamamen uzmanlaşmış güvenlik ekiplerince, 7 gün 24 saat boyunca kesintisiz güvenlik hizmeti verilen konut projesinde, her detay son derece özenli bir şekilde kontrol ediliyor. Uzman güvenlik ekiplerince sağlanan güvenlik kontrolleri sayesinde projenin her detayında güven ve huzur duygusunu sonuna kadar hissedeceksiniz. Kapalı devre kamera sistemlerinin de kullanıldığı projede, atılan güvenlik devriyeleriyle beraber güvenlik tedbirleri çok üst düzeye çıkarılıyor. Her detayı özenli bir şekilde kontrol edilen Meydan Ardıçlı konut projesinde, tamamıyla huzurlu bir hayat yaşamanız için özenle çalışıyor.

 

Günden Güne Yükselen Proje Değeri

 

Meydan Ardıçlı konut projesi, İstanbul’un en çok gelişim gösteren bölgesi Esenyurt’ta inşa edildi. Bulunduğu eşsiz konum, içinde yer verdiği lüks ve konforlu sosyal yaşam donatıları sayesinde her geçen gün değeri yükselen bir proje olan Meydan Ardıçlı, ideal bir yatırım aracı olarak görülüyor. Metropol şehir hayatının tüm olanak ve imkanlarını önünüze kadar getiren konut projesi, sizlere hem çok kârlı bir gayrimenkul yatırım olanağı tanırken hem de ideal yaşam alanları sunuyor. Meydan Ardıçlı projesine yapacağınız yatırım sayesinde maddi olarak da çok fazla kazanç elde edeceksiniz. Maddi ve manevi tüm yönleriyle tatmin olacak, Meydan Ardıçlı’da yaşamaktan büyük bir mutluluk duyacaksınız.

 

Uygun Fiyatlı Geniş Daire Planları


 

Meydan Ardıçlı ideal yaşam alanlarınızı belirlemenize yardımcı olmak adına, oldukça geniş oturma seçenekleri sunuyor. Gayrimenkul sektöründe en uygun, en seçenekli daire tip ve fiyatlarını sizler için sunan konut projesi, size en uygun olan yaşam alanlarınızı seçmenize olanak tanıyor. 1+0, 1+1, 2+1, 3,5+1 ve son olarak 4,5+1 seçeneklerini bünyesinde barındıran Meydan Ardıçlı, her daire tipinde farklı metrekare ölçülerini, rahatça seçim yapabilmeniz için sizlere sunuyor. 1+0 stüdyo daireler 41 metrekarelik kullanışlı bir alan sunarken 1+1 daireler de 66 metrekare ile 69 metrekare arasında değişkenlik gösteriyor. 2+1 daireler 100 metrekare ile 132 metrekarelik bir ölçüye sahipken 3,5+1 tip daireler ise 175 metrekarelik geniş bir alandan meydana geliyor. İdeal yaşam alanlarınızı tamamen kendinize göre belirleyebileceğiniz konut projesi, geniş oturma seçenekleri sayesinde rahatça seçim yapmanıza olanak tanıyor.

 

Her Yere Rahatça Ulaşım Sağlayın


 

Meydan Ardıçlı, İstanbul’un en merkezi yerinde inşa edilen bir konut projesi. Yer aldığı eşsiz lokasyon sayesinde, tüm İstanbul’a rahatça ulaşım sağlayabileceğiniz projede, tüm toplu ulaşım seçeneklerine yürüyerek gidebiliyorsunuz. Hastane, çevre okullar ve bankalar gibi tüm kamusal alanlara da son derece yakın olan Meydan Ardıçlı, gündelik hayatta ihtiyacını duyduğunuz tüm alanlara da eşsiz konumuyla, tek bir noktadan cevap verebiliyor.

 

Deprem Yönetmeliğine Tamamen Uygun


 

Meydan Ardıçlı sayesinde her gece yataklarınıza, içiniz rahat bir şekilde girebileceksiniz. Deprem olur mu, tedirginliğini asla hissetmeyeceğiniz proje, depreme tamamıyla dayanıklı bir şekilde inşa edildi. Zemin etüt çalışmalarının ve yapı denetimlerinin son derece özenli bir şekilde yapıldığı projede huzurla oturabileceksiniz. Aynı zamanda tamamen deprem yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen proje sayesinde, her alanda güven ve huzur duygusunu tadabileceksiniz. Konfor ve lüksü harmanlayarak sizlere sunan konut projesi, kaliteli bir yaşamın kapılarını sonuna kadar açıyor!


BİZE YAZIN

MESSENGER

HEMEN ARA

WHATSAPP

İLETİŞİME
GEÇİN
PROJESKOP

Bilgi Formu