Uygun Konut Fiyatları ile Cornerlife Güneşli

İstanbul’un en değerli bölgelerinden biri olan Güneşli’de yükselen konut projesi Cornerlife uygun fiyatları, çok seçenekli oturma planları ve sosyal yaşam alanlarıyla herkesin ilgi odağında olan bir proje olarak karşımıza çıkıyor. Son derece uygun başlangıç fiyatlarıyla Cornerlife Güneşli konut projesi, kolayca ev sahibi olmanızı da sağlıyor.

 

Zengin Donanımlarıyla Her İhtiyacı Karşılıyor

 

Cornerlife Güneşli konut projesi içerisinde bulunan geniş ve zengin donanımlarıyla hayatınızı tümüyle kolaylaştırıyor. Hidrofor, jeneratör ve merkezi ısıtma gibi önemli donanımlara sahip konut projesi, her anlamda sizlere kolaylık sağlıyor. Güç ve elektrik kesintileri yaşamanız halinde anında devreye giren jeneratör sistemleri ile elektriksiz kalmıyor ve herhangi bir mağduriyetle karşılaşmıyorsunuz. Son teknoloji hidrofor sayesinde su konusunda da herhangi bir sıkıntı yaşamadığınız gibi merkezi ısıtma sistemleriyle sağlanan ısınma ile konutunuz daima sıcacık kalıyor. Hayatınızın her anında, her yanında sunduğu hizmet ve olanaklarla kolaylık sağlayan Cornerlife projesi, konfor ve lüksünüz için son derece özenli bir şekilde çalışmış.

 

Ulaşım Derdini Ortadan Kaldırıyor!


 

İstanbul’un en merkezi alanlarından birinde olmanın en büyük avantajlarından birini de ulaşım konusunda yaşıyorsunuz. Cornerlife Güneşli konut projesi ile ulaşım sorun olmaktan çıkıyor! İstanbul’un göbeğinde yer alan projeyle birlikte artık her yere kolayca ulaşım sağlayabileceksiniz. Toplu taşıma araçlarına yürüme mesafesinde bulunan konut; hastane, okul, cami, banka gibi kamusal ve resmi alanlara da son derece yakın bir lokasyonda yer alıyor. Corner Life projesiyle birlikte artık bir yerlere yetişmek için evden erken çıkmak zorunda kalmayacak, işinize geç kalmayacak ve istediğiniz yere istediğiniz zaman ulaşabileceksiniz.

 

Geniş Oturma Seçenekleri Sunuyor


 

Toplamda 14 dönümlük geniş bir arazide yükselen konut projesi son derece geniş oturma seçeneklerini de bünyesinde yer veriyor. 1+1, 2+1 ve son olarak da 3+1 daire tiplerine yer verilen projede, daire tiplerinde metrekare ölçüleri de farklılık gösteriyor. 1+1 daireler 67 ila 86 metrekare arasında değişkenlik gösterirken 2+1 daireler ise 92 ila 133 metrekare arasında değişiyor. 3+1 tip dairelerde ise 167 metrekare gibi geniş bir alana sahip olabiliyorsunuz. Oturma alanlarının çok seçenekli olması, tamamen istediğiniz yaşam alanını seçmenize yardımcı olurken kullanmayacağınız alanlar için de gereksiz para ödememiş oluyorsunuz.

 

Cornerlife Güneşli Tamamıyla Güvenli Bir Proje


 

Zemin etüt çalışmalarının son derece ciddi bir şekilde yapıldığı projede, deprem yönetmeliğine de tamamen uyumlu bir çalışma yapılmış. 7 gün 24 saat boyunca sıkı bir şekilde güvenliğin sağlandığı Cornerlife Güneşli konut projesinde kullanılan kapalı devre kamera sistemleri ile de güvenlik çok daha üst düzeye çıkarılıyor. Alanında uzmanlaşmış güvenlik ekiplerince sağlanan bu güvenlik sayesinde projenin her alanında güven ve huzur duygusunu hissedecek ve keyifli bir yaşam süreceksiniz. Cornerlife projesinin tüm ayrıcalıkları en ince detayına kadar sizin konforlu bir yaşam sürmeniz için tasarlanmış durumda.


Sosyal Yaşam Alanları Çok Zengin!



Herkese hitap eden, geniş seçenekli sosyal yaşam alanları ve son teknoloji donatılarla Cornerlife Güneşli hayatın en keyifli anlarını deneyimlemenizi sağlayacak. Tamamen çocuklar için özel olarak üretilen park ve oyun alanlarında çocuklarınız dilediğince eğlenirken sizler de tatil ruhuna kapılıp, yüzme havuzlarında gönlünüzce yüzebileceksiniz. Aynı zamanda gelişmiş aletlerin tümünü bünyesinde barındıran fitness ve spor salonlarında ideal formunuzu koruyabilir, spor sonrasında sauna ve hamamlarda terinizi atabilirsiniz. Konfor ve keyifli bir yaşamın kapılarını ardına kadar açan projede yaşamaktan son derece haz duyacaksınız! Hayatın en iyi yanlarını, bambaşka duygularla deneyimleyecek, evinizden hiç çıkmak istemeyeceksiniz!


BİZE YAZIN

MESSENGER

HEMEN ARA

WHATSAPP

İLETİŞİME
GEÇİN
PROJESKOP

Bilgi Formu