Quasar İstanbul ile Yaşamın Merkezinde Olun

Quasar İstanbul projesi, günümüz teknolojisine tamamen uyumlu bir şekilde, akıllı konut anlayışıyla tasarlandı. 27.000 metrekarelik geniş bir arazi üzerine inşa edilen proje, 257 konut ve 17 mağazaya ev sahipliği yapıyor. Toplamda 40 kattan oluşan Quasar İstanbul, hemen teslim edilmek üzere, İstanbul’un en merkezi yerinde alıcılarını bekliyor.

 

Quasar İstanbul ile Lüksü Doruklarda Yaşayın!


 

Şehrin kalbinde, yaşamı tam da merkezde deneyimlemeyi vadeden konut projesi, oldukça yüksek yaşam standartlarını sizler için sunuyor. Eşsiz ve özgün tasarımıyla, hayalini kurduğunuz konforu burada bulacaksınız. Geniş ve ferah rezidans daireler, her yaştan insana hitap eden sosyal donatı alanlarıyla herkesi mutlu edecek bir konut sunan Quasar İstanbul, lüksü doruklarda yaşatmak için özenle tasarlandı. Sevdikleriniz, dostlarınız ve ailenizle birlikte, günlük yaşamın tüm olumsuz hislerini geride bırakacağınız, huzurlu ve dingin bir konut yaşamını sizler için sunan proje, her gününüzü keyifle geçirmenize olanak tanıyor.

 

Nereye İsterseniz Oraya!


 

İstanbul kalbi olan Şişli’de yer alan Quasar İstanbul projesi, şehrin en merkezi yerinden konumlanıyor. Ulaşım konusunda sunduğu imkan ve olanaklar sayesinde şehir içi ulaşım konusunu, problem olmaktan tamamen çıkarıyor. Bütün toplu ulaşım araçlarına yürüyerek gidebileceğiniz kadar merkezi bir yerde olan proje, gündelik yaşamda ulaşım ihtiyacınıza, rahatlıkla cevap veriyor. Trafiksiz, rahat bir İstanbul ulaşımı sağlayan proje ile şehir içi seyahat keyifli bir hale geliyor! Şehrin her bir noktasına rahatlıkla erişim imkanı tanıyan proje, kolay ulaşım seçeneği ve merkezi lokasyonuyla ön plana çıkmayı başarıyor.

Aynı zamanda devlet hastaneleri, alışveriş merkezleri, bankalar, üniversiteler, marketler, resmi binalar gibi bütün kamusal alanların ve kurumların oldukça yakınında konumlanan proje sayesinde her işiniz kolayca hallolacak! Şehrin kalbinde, konforlu bir yaşam sunan Quasar İstanbul ile hayatı merkezde yaşayacaksınız!

 

İstanbul’un En İddialı Projesi


 

Quasar İstanbul, modern tasarımlı mimarisi, benzersiz konumu ve sunduğu lüks yaşam standartlarıyla İstanbul’un en iddialı projesi olarak karşımıza çıkıyor. Sevdiklerinizle birlikte kaliteli bir yaşam süreceğiniz projede, şehrin en merkezi lokasyonunda mutlu hayat yaşayacaksınız. Quasar İstanbul ile şehir merkezinde olmanıza rağmen şehrin tüm kalabalığından uzaklaşıp, doğal bir yaşam sunan alanlara sahip olacaksınız. Metropol şehrin bütün ayrıcalıklarını bu proje ile deneyimlerken huzur dolu bir yaşamı da tadacaksınız. Düşlerinizin tamamının gerçek olacağı, yaşamdan çok keyif alacağınız ve çocuklarınızı da çok özel bir şekilde yetiştireceğiniz Quasar İstanbul’da, yaşamak için birden çok iyi nedene sahip olacaksınız! Hem İstanbul’un keşmekeşinden, kalabalığında uzak kalacaksınız hem de metropol şehrin bütün ayrıcalıklarını bu projede deneyimleyeceksiniz.

 

Çok Kazandıracak Bir Yatırım Aracı


 

Quasar İstanbul, şehrin en canlı, en çok yatırım alan bölgesi Şişli’de inşa edildi. İçinde yer alan lüks sosyal imkanlar, zengin konut donanımları ve benzersiz konumuyla günden güne değer kazanan proje, ideal bir yatırım aracına dönüşüyor. Herkese uygun konut fiyatları, çok seçenekli ödeme kanalları, geniş konut ve oturma seçenekleri sayesinde artık rahatça ev sahibi olabileceksiniz. Quasar İstanbul projesinde satın alacağınız konut ya da diğer alanlar, kısa bir zaman içinde kendi değerinin çok üzerine çıkacak ve İstanbul’un en değerli projelerinden biri haline gelecek. Hali hazırda yükselen değeri, gün geçtikçe üzerine katarak ilerleyecek. Harika bir yatırım seçeneği olan Quasar İstanbul projesi, maddi anlamda size çok şey kazandıracak. İdeal bir yatırım aracı olan proje, hem şehrin merkezinde harika bir yaşamı sizlere sunacak hem de yatırımınıza harika bir geri dönüş sağlayacak. Quasar İstanbul’a yapacağınız yatırım ile sadece bir konut değil, çok daha fazlasına sahip olacaksınız!

 

Teknoloji Çağına İyi Bir Örnek!


 

Quasar İstanbul projesi, teknoloji ve modern tasarım anlayışı benimsenerek inşa edildi. İçinde yaşadığımız teknoloji ve modern çağın tüm gerekliliklerine tek bir bünyede toplayan proje, akıllı konut sisteminde öncü bir proje olarak karşımıza geliyor. Akıllı ev sistemi anlayışıyla inşa edilen proje, hayatınıza her alanda yenilikler ve kolaylıklar getirecek. Sizlere lüks ve teknolojinin içinde bir yaşam vadeden Quasar İstanbul, teknolojiden aldığı ilham ile tasarladığı konutta, gününüzü kurtaran özellikleri sizlere sunuyor! Fişte unuttuğunuz ütünün elektriğini, telefonunuzdaki uygulamadan tek bir dokunuşla kapatabileceksiniz. Açık unuttuğunuz ışıklar artık boş yere yanmayacak ve elektrik faturanızı kabartmayacak! Evdeki tüm ışıkları tek bir hareketle kapatacaksınız. Ocaktaki yemekten, açık bıraktığınız musluğa kadar her konuda sizlere yardımcı olacak Quasar İstanbul’un akıllı teknolojik altyapısı, yaşanması muhtemel olan bütün felaketlerin önüne geçecek! Akıllı konut sistemleri ile hayatınızın tümden kolay bir hale gelecek ve evinizin bütün kontrolü parmaklarınızın ucunda olacak!

 

Şişli’de Hayatın Her Anını Yakalayın!


 

Günün hangi saati olursa olsun, daima eğlence ve iyi vakit geçirmek, hayatı ıskalamamak, doyasıya tadını çıkarmak her bireyin, en temel hakkı. Sosyal yaşantının, eğlence merkezlerinin ve kültürün merkezi olan Şişli, size beklediğinizden daha fazlasını vermeye hazır! En kaliteli kafelerde, yorgunluk kahvenizi içebilecek, konutunuzun hemen yakının bulunan gece kulüplerinde sabahlara kadar eğlenebileceksiniz. Şehrin tüm sosyal alanlarını içinde barındıran Şişli’de hayatın her anını yakalayacaksınız! Üstelik zamanınızı yollarda harcamanıza gerek kalmadan. Quasar İstanbul’un çevresinde şekillenen bütün alanlar, uzaklara gitmenize gerek kalmadan eğlenmenize, kafanızı dağıtmanıza ve hayattan keyif almanıza olanak tanıyor. Eğleneceğiniz ve sosyalleşeceğiniz bütün merkezler, Quasar İstanbul’un çevresinde yer alıyor. Artık konutunuzun hemen yakınlarında bulunan alanlarda dilediğiniz gibi sosyalleşebilecek, dostlarınız ve sevdikleriniz ile keyifli vakitler geçirebilecek, yeni insanlarla tanışma şansını elde edebileceksiniz!


BİZE YAZIN

MESSENGER

HEMEN ARA

WHATSAPP

İLETİŞİME
GEÇİN
PROJESKOP

Bilgi Formu