Nevadium Konutları Batıkent ile Ankara’da Özel Bir Yaşam!

Nevadium Konutları Batıkent, şehrin en değerli bölgesi Yenimahalle’de yükseliyor! Ankara konut projeleri arasında yerini alan yapı, her bütçeye uygun daire fiyatları ile kolay bir şekilde konut sahibi olmanızı sağlıyor!

 

Nevadium Konutları Batıkent ile Merkezde Yaşam!


 

Nevadium Konutları Batıkent projesi, hayata geçirildiği merkezi lokasyon ile oldukça dikkat çekiyor. Ankara’nın en canlı bölgesi Yenimahalle’de yükselen konut projesi, sosyal hayattan bir an olsun kopmamanızı sağlıyor. Ankara’nın en hızlı gelişim gösteren ilçesi Yenimahalle, bütün avantajları sizler için sunuyor! Aileniz ve sevdiklerinizle birlikte gidebileceğin modern alanlar, kaliteli kafeler, dünya mutfağının en iyi örneklerini keşfedeceğiniz restoranlar, eğlence merkezleri ve daha niceleri… Sosyal hayata dair her şey, Nevadium Konutları Batıkent ile şekil alıyor!

Konutunuzdan uzaklaşmanıza gerek kalmadan, dostlarınız ve sevdiklerinizle beraber birbirinden güzel sosyal alanlara gidip keyifli sohbetler edebileceksiniz. Akşamları eğlence zamanlar yaşamak istiyorsanız tüm eğlence merkezleri ve sosyal alanlar yine konutunuzun çevresinde yer alıyor olacak. Ankara’nın en popüler yerleşim bölgesinde, benzersiz bir konut deneyimi sizler için şekilleniyor!

 

Rahat Bir Konut Hayatı, Nevadium Konutları Batıkent ile Sizinle!


 

Nevadium Konutları Batıkent, son derece büyük ve geniş bir arazi üzerinde hayata geçirildi. 720 konuta ev sahipliği yapan konut projesi, bünyesinde yer verdiği geniş daire seçenekleri sayesinde rahat bir konut hayatını sizlerle buluşturuyor. Ferah ve rahat oturma planlarına sahip konut projesi sayesinde yaşam alanlarınızı da rahat bir şekilde oluşturabiliyorsunuz.
Sizler için en uygun oturma alanlarını kolay bir şekilde seçebileceğiniz konut projesinde, ferah bir konut yaşamını sonuna kadar deneyimleyeceksiniz.

Ankara’nın en kaliteli konut projesinde, daire seçimi yaparken hiçbir zorluk yaşamayacak, ideal yaşam alanlarınızı rahatça oluşturabileceksiniz. Birbirinden kullanışlı ve ferah oturma seçeneklerini sizlerin konforu için sunan Nevadium Konutları Batıkent, yalnızca kullanmak istediğiniz, sizlere en uygun daire alanını seçmenize yardımcı oluyor.

 

Prestijli Bir Yaşam Nevadium Konutları Batıkent ile Şekilleniyor!


 

Ankara’nın en kapsamlı konut projesi Nevadium Konutları Batıkent, sizler için sunduğu olanaklar sayesinde yaşamdan beklediğiniz her şeyi, rahatlıkla karşılıyor! Gündelik yaşamı kolay bir hale getiren konut özellikleri, yüksek standartlı, donanımlı yapısı, sosyal donatıları ve modern tasarımı… Hayalini kurduğunuz her şey bu proje ile gerçeğe dökülüyor. Ankara’nın en popüler bölgesinde yer alan konut projesi, oldukça uzun süren, özenli bir çalışmayla tasarlandı ve hayata geçirildi. Sosyal hayattan bir an olsun kopmayacağınız, huzurlu ve konfor dolu zamanlar geçireceğiniz konut projesinde, Ankara’da yaşıyor olmanın ayrıcalığını hissedeceksiniz!

Konforlu bir konut hayatının yeni adresi olan proje, çizgi üstü dizaynı ve tüm ihtiyaçlara cevap veren donanımları sayesinde benzersiz bir yaşam kurguluyor! Hemen tapu teslim seçeneği ile satışları devam eden konut projesi, son derece uygun daire fiyatları ile kolay bir şekilde ev sahibi olmanızı sağlıyor. Ankara’nın en değerli bölgesinde, eşi benzeri olmayan bir konut yaşamı sizler için şekilleniyor!

 

Alışveriş Mağazaları Yanı Başınızda Olacak!


 

Şehrin en donanımlı konut projesinde, birçok alışveriş noktası yanı başınızda yer alıyor. Şehrin en donanımlı alışveriş alanlarına dakikalar içinde ulaşmanızı sağlayan konut projesi, gündelik hayatta ihtiyacını duyduğunuz her şeye, en pratik yoldan ulaşmanıza olanak tanıyor. Süpermarket zincirleri, alışveriş alanları ve çeşitli mağazalara çevresinde yer veren konut projesi, alışveriş yapmayı son derece konforlu bir duruma getiriyor.

 

Özel Olarak Tasarlanmış Peyzaj Alanları Sizlerle!


 

Şehrin en kapsamlı konut projesi, tümüyle doğaya ve çevreye uyumlu bir şekilde tasarlandı. Ankara’nın doğal güzelliklerini, yaşam alanlarınıza kadar taşıyan konut projesi, gününüze anlam katacak. Sizlere özel tasarlanmış olan peyzaj alanlarında, tertemiz bir hava ile buluşacak ve ferah bir nefes alacaksınız!

Gün başladığında, konutunuzdan içeri girecek olan kuş sesleri, ferahlatıcı rüzgarları ile yaşamın farkına varacak, ayrıcalıklı bir hayatın tam merkezinde olacaksınız! Doğanın tam kalbinde huzur dolu günler sizlerle olacak! Ankara’nın en değerli yapısı olan Nevadium Konutları Batıkent ile yaşam, dört dörtlük bir çizgide, sizler için canlanacak!


BİZE YAZIN

MESSENGER

HEMEN ARA

WHATSAPP

İLETİŞİME
GEÇİN
PROJESKOP

Bilgi Formu