Modern Yaşamın Adresi: İstanbul Panorama Evleri

İstanbul Panorama Evleri, şehrin merkezinde, modern yaşamın yeni adresi oluyor. Cazip konut fiyatları ve her bütçeye uygun ödeme seçenekleri sayesinde kolayca ev sahibi olacağınız projede; lüksü, konforu ve kaliteyi yaşayacaksınız! 498 konuta bünyesinde yer veren Panorama Evleri, toplamda 200 metreden oluşan alışveriş caddesi ile bütün ihtiyaçlarınızı karşılayacak!

 

Şehrin En İlgi Gören Konut Projesi


 

İstanbul Panorama Evleri, Bağcılar’da yükseliyor! Şehrin en çok yatırım alan bölgesinde konumlanan proje, içinde barındırdığı lüks olanaklar, sosyal yaşam alanları ve benzersiz lokasyonu sayesinde her geçen gün değerine, değer katıyor! Gündelik yaşamda duyduğunuz tüm ihtiyaçlara cevap veren donanımlı yapısı, hayatı en konforlu haliyle yaşamınıza olanak tanıyor. Aynı zamanda ideal bir yatırım aracı olarak görülen proje, maddi açıdan da sizlere çok şey kazandıracak. İstanbul Panorama Evleri, sadece kendi değerini arttırmakla kalmıyor, bulunduğu bölgeye de aynı oranda etki ediyor. İyi bir yatırım seçeneği olarak karşımıza gelen İstanbul Panorama Evleri konut projesi, kısa zaman içinde iyi bir geri dönüş sağlamayı vadediyor.

Buradan alacağınız bir daire, sizlere kusursuz bir hayat sunacak. Çok kısa bir zaman içinde değerinin çok fazla katlayacak olan proje, maddi açıdan büyük bir tatmin duygusu yaşamanızı sağlayacak. Hem kaliteli bir konutta yaşamanın ayrıcalığını tadacaksınız hem de parasal yönden büyük bir mutluluk yaşayacaksınız. İstanbul’un en iddialı konut projesi olan Panorama Evleri, sizleri koşulda, her tercihte mutlu etmeyi vadediyor!

 

Metronun Yanı Başında, Trafiksiz Bir Yaşam!


 

İstanbul Panorama Evleri, şehrin merkezinde konforlu bir yaşam sunuyor. Ulaşım sorununuzu tamamıyla ortadan kaldıracak konut projesi, şehir içi seyahatlerinizi oldukça konforlu bir hale getiriyor. İstanbul’un her noktasına kolaylık ulaşım sağlayacağınız birçok toplu ulaşım seçeneğine yakın bir konumda yer alan proje, trafiksiz, stressiz bir yaşam sunuyor. İstanbul Panorama Evleri projesinin hemen yanı başında bulunan metro sayesinde dilediğiniz yere trafik derdi olmadan rahatça ulaşabileceksiniz. Diğer toplu ulaşım seçeneklerine de yürüme mesafesinde bulunan konut projesi, şehrin içi ulaşımınızı rahatlıkla yapmanızı sağlıyor.

Aynı zamanda TEM ve E-5 kara yollarına dakikalar içinde ulaşabiliyorsunuz. Şehir içi ulaşımınızı son derece basit ve pratik bir hale getiren konut projesi, sosyal yaşamdan uzak kalmamanız adına kamusal alanların tümüne yakın bir konumda yükseliyor. Devlet hastanesi, üniversite, alışveriş merkezleri gibi bütün kamusal alanlara oldukça yakın olan İstanbul Panorama Evleri, günlük yaşamda halletmeniz gereken birçok şeyi, çok uzaklara gitmenize gerek kalmadan halletmenize olanak tanıyor. Şehrin merkezinde, her noktaya ulaşım kolaylığı sağlayan, benzersiz lokasyonuyla İstanbul Panorama Evleri; yaşamınızı her alanda kolaylaştırmak adına özenli bir çalışmayla tasarlanmış bir konut projesi.

 

Geniş Bir Alışveriş Caddesine Sahip


 

İstanbul Panorama Evleri, alışveriş ihtiyacınızı rahatça karşılayabilmeniz için kendi bünyesinde 200 metreden oluşan, geniş bir alışveriş caddesine yer veriyor. Sevdiklerinize harika hediyeler alabileceğiniz dükkanlar, son moda kıyafetleri deneyebileceğiniz giyim mağazaları ve çok daha fazlasına ev sahipliği yapan, geniş bir alışveriş ağı… Gündelik yaşamda ihtiyacını duyduğunuz her şeye, bu alışveriş caddesinden ulaşabilecek ve alışverişin keyfini yine bu alanlarda sürebileceksiniz. Son moda kıyafetlere bünyesinde yer veren mağazalar, özellikle kadınların, özgürce kendi tarzını yaratmasına imkan sağlayacak. Sizlere özel, binlerce üründe indirimin olacağı bu alanlarda, alışveriş yapmanın ayrıcalığını sonuna kadar yaşayabileceksiniz.

 

Yaşam Alanlarınızı Kendiniz Seçin!


 

İstanbul Panorama Evleri, ideal yaşam alanlarınızı tamamıyla kendiniz seçebilmenizi için geniş oturma seçeneklerine bünyesinde yer veriyor. 18.000 metrekareye yakın, oldukça geniş bir arazi üzerinde tasarlanan konut projesi, 498 konutu bünyesinde bulundururken 19 ticari üniteye de ev sahipliği yapıyor. Geniş daire planları sayesinde rahatça seçiminizi yapabilecek ve ideal yaşam alanlarınızı kolaylıkla oluşturabileceksiniz. Konut projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerine bünyesinde yer veriyor.

1+1 daire tipleri 69 metrekarelik kullanışlı bir yaşam alanını sizlere sunarken 2+1 daire tipleri ise 120 metrekareden oluşan bir geniş bir daire alanını sizlere sunuyor. Son olarak da 3+1 daire tipleri 155 metrekarelik, son derece kullanışlı ve ferah yaşam alanlarını, sizlerin konforu için sunuyor. Rahatça ve son derece kolay bir şekilde yapabileceğiniz daire seçimleri, sizin için en uygun yaşam alanlarını oluşturmanızı olanak tanıyor. Sadece kullanacağınız alanları seçebileceğiniz kadar geniş oturma planlarını bünyesinde barındıran İstanbul Panorama Evleri, daha ev seçme aşamasında dahi sizlere konfor duygusunu hissettirmeye başlıyor.

 

Kendinizi Doğanın Kollarına Bırakın!


 

İstanbul Panorama Evleri, kendinizi doğal bir yaşamda hissedeceğiniz, gün boyu keyifli yürüyüşlerinize eşlik edecek, özel tasarım peyzaj alanlarını sizler için hazırladı. Aileniz, sevdikleriniz ve dostlarınızla birlikte mutlu zamanlarınızı paylaşacağınız bu yeşil ve özel tasarımlı alanlarda çok huzurlu hissedeceksiniz. Şehrin tam merkezinde, doğanın içinde bir yaşamın eşsiz duygularını deneyimleyeceksiniz. Projenin içinde yer alan süs havuzuyla keyiflenecek, yeşil alanlarla kaplı bir dünyada, yaşamı yeniden keşfedeceksiniz. Aileniz, arkadaşlarınız ve bütün sevdiğiniz insanlarla birlikte, unutulmaz anılar için İstanbul Panorama Evleri, sizin yeni yaşam merkeziniz olacak!

 

Araçlarınız Burada Güvende Olacak!


 

Dört mevsim boyunca, hava koşulları ne olursa olsun, İstanbul Panorama Evleri’nin kapalı otoparkıyla araçlarınız daima güvende olacak! En sert kış koşullarında dahi araçlarınız hiçbir zarar görmeyecek ve beklenmedik maddi zararlarla asla karşılaşmayacaksınız. Ayrıca konutun her yerinde bulunan kapalı devre kamera sistemleriyle her yerde güvende olacaksınız. Aynı zamanda konutunuza gelecek olan tüm misafirleriniz için de açık otopark hizmeti sağlayan proje, sevdiğiniz insanların da araçlarını güvende tutma sözü veriyor. Lüks ve konfor dolu bir yaşam için en doğru adres olan İstanbul Panorama Evleri, kusursuz bir hayatı sizlere sunmak için bekliyor!


BİZE YAZIN

MESSENGER

HEMEN ARA

WHATSAPP

İLETİŞİME
GEÇİN
PROJESKOP

Bilgi Formu