Merkezi Konuma Sahip Kağıthane Satılık Daire Seçenekleri

Kağıthane satılık daire seçenekleri, hem yaşam hem de gayrimenkul yatırımı için ömür boyu kazanç ve konforu simgeliyor. Kağıthane, İstanbul Avrupa Yakası’nın en çok tercih edilen semtlerinin başında geliyor. Merkezi konuma sahip olması ile 2021 yılında da İstanbul’un ön plana çıkan semtlerinden olan Kağıthane, yeni geliştirilen konut projeleriyle de hızla değer kazanıyor.


İstanbul’un merkezi lokasyonlarından biri olan ve yüksek yatırım değerine sahip 2021 Kağıthane satılık daireleri ve hızla süren kentsel dönüşüm faaliyetleri, bölgenin gelişimine ivme kazandırdı.


Levent, Maslak gibi Avrupa Yakası’nın finans merkezlerine yakınlığıyla ön plana çıkan Kağıthane bölgesinde, Türkiye’nin önde gelen inşaat firmaları geliştirdikleri yeni projeler ile konut alıcılarına birçok satılık daire seçeneği sunuyor. Kağıthane merkez satılık daire seçenekleri için bakan konut yatırımcılarını, yatırım değeri yüksek konut projeleri karşılıyor. Bölgede hızla artan satılık daire fiyatları, yüksek kira getirisi vadediyor.


Kağıthane Satılık Daire Seçeneklerinin En Önemli Avantajı Konumu!


Kağıthane satılık daire ilanları, merkezi konumuyla satılık ev arayanların tercihlerinin başında geliyor. Acil satılık daire arayan konut alıcıları, İstanbul'un en merkezi konumuyla ön plana çıkan Kağıthane’yi tercih ediyor. Sebebi ise merkezi satılık dairelerin sahip olduğu cezbedici fiyat etiketleri! Levent, Maslak gibi önemli finans merkezlerine yakın olmasının yanı sıra Beşiktaş, Şişli, Mecidiyeköy gibi İstanbul Avrupa Yakası’nın iş ve eğlence bölgelerine olan ulaşım kolaylığıyla da Kağıthane satılık daireleri, konut alıcılarının gözdesi oluyor.


Boğaziçi Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne yakın konumda bulunuyor. Kağıthane’nin güneyinden metrobüs hattı geçiyor. Metrobüs hattının yanı sıra metro ve otobüsler de yine bölgenin ulaşım ağlarından...


Kağıthane Satılık Daire Arayanlar En Çok Hangi Bölgeleri Tercih ediyor?


2021 Kağıthane satılık daire seçenekleri için uzman satış temsilcilerimize danışanların en çok tercih ettiği bölgeler incelendiğinde öne çıkan lokasyonlar;


*Seyrantepe
*Çeliktepe
*Gültepe
*Şirintepe
*Merkez Mahallesi
*Emniyet Evleri Mahallesi olarak sıralanıyor.


Hızla değer kazanan diğer Kağıthane bölgeleri hakkında ve bu bölgelerde yer alan konut projeleri hakkında ayrıntılı bilgiye Projeskop profesyonel gayrimenkul danışmanları aracılığı ile ulaşabilirsiniz.


Hemen Teslim Kağıthane Konut Projeleri


Hemen teslim 2021 Kağıthane konut projeleri, oturum amaçlı satılık daire arayanların ilk tercihi oluyor. Konut yatırımcılarına ise hiç vakit kaybetmeden kira getirisi elde etme imkanı sunuyor. Bölgenin en önemli noktalarına inşa edilen konut projeleri, ulaşım akslarına yakınlıkları ve konut alıcılarına sundukları sosyal olanaklarıyla da değer kazanıyor.


Projeskop gayrimenkul danışmanlık hizmetleri, konut yatırımınıza yön verirken yol haritanızı çıkarabileceğiniz bilgilere ve analizlere ulaşabileceğiniz en güvenli yol olarak öne çıkmaktadır. Konut yatırımı yapmadan önce bölge analizi yapmak ve konut değerlerini incelemek ciddi anlamda kazancınıza yön verecek imkanlar sunacaktır.


Öne Çıkan 3 Kağıthane Satılık Daire Seçeneği


Kağıthane satılık daire seçenekleri, yeni geliştirilen markalı konut projeleri ile hız kesmeden artıyor! Kağıthane emlak sektörü ve yeni geliştirilen emlak konut projeleri ve fiyatları hakkında detaylı bilgilere ulaşacağınız sayfamız üzerinden yeni konut projeleri ve fiyatları hakkında ihtiyacınız olan ayrıntılı bilgileri ve verileri inceleyebilirsiniz...


Sur YapıTempo City
Genyap Link
Kordon İstanbul


Sur YapıTempo City | Kağıthane Satılık Daire


Kağıthane satılık daire seçeneği bakıyorsanız, Tempo City, yatırımcılarına sunduğu uygun ödeme koşulları ile kolay yoldan değerli konut yatırımı olanağı sağlıyor. Ayrıcalıklar sağlayan merkezi lokasyonu ile şehrin en önemli noktalarına en kolay ulaşım olanağı sağlayan Tempo City projesiyle, şehrin merkezinde yaşamının keyfini çıkaracaksınız.


‘’Mis gibi hayat’’ sloganıyla yola çıkılan Kağıthane projesinde, yatırımcıların daha kolay yatırım yapabilmeleri için birçok olanak yer alıyor. Kağıthane Sur Yapı Tempo City konut projesinde yer alan satılık daireler, kişiye özel ödeme planı ve uygun ödeme koşulları sunuyor. Aynı zamanda banka kredisine de uygunluk gösteren proje ile hem bugün hem de gelecekte kazanmaya hazır olun.


Sur Yapı Tempo City Projesi Nerede?


Sur yapı Tempo city projesi Kağıthane Cendere Caddesi üzerinde konumlanıyor. Proje 40 bin metrekare inşaat alanına ve 5 bin metrekarelik ticari alana sahip. 14 ve 15 katlı iki bloktan oluşan projede 217 daire yer alıyor.


Genyap Link Kağıthane | Kağıthane Satılık Daire


Genyap Link Kağıthane satılık daireleri, değerli yatırım yapma olanağı sağlayan bir projedir. Hem bugün hem de gelecekte de kazanacaksınız. Sektörün öncü isimlerinden olan ve Genyap imzasını taşıyan Kağıthane konut projesinde, yatırımcıların daha konforlu yaşam alanlarına sahip olabilmesi için her şey en ince ayrıntısına kadar düşünüldü.


Merkezi lokasyonu ile yatırımcılarına avantaj sağlayacak olan proje;


Sarıyer, Beşiktaş, Şişli, Beyoğlu ve Eyüpsultan’ın kesiştiği noktada hayata geçiriliyor. Yaşamın tam merkezinde yer alacağınız proje sayesinde her gününüz eğlence dolu geçecek. Güçlü yatırımınızı garantileyen proje ile hem bugün hem de gelecekte de kazanacaksınız.


Genyap Link Kağıthane Nerede?


Genyap Link Kağıthane projesi metroya birkaç metre uzaklıkta konumlanıyor. Proje 5000 metrekare alana inşa ediliyor ve 4 blok 414 daireden oluşuyor. Kapalı havuz, fitness, çocuk parkı, sauna, hamam, gibi birçok sosyal donatıya sahip olan Genyap Link, yatırımcılarını her açıdan düşünerek projeye 5 katlı kapalı otoparkta ekledi.


Kordon İstanbul | Kağıthane Konut Projesi


Hem ticari ünitelere hem de satılık dairelere yer verilen Kağıthane projesinde ömür boyu kazanç garantili yatırım olanağı sizleri bekliyor. 


Forbes Türkiye araştırmasına göre Kordon İstanbul projesi, bölgenin getiri potansiyeli en yüksek konut projesi olarak gösteriliyor. Projede konutlar modern tasarım ile dış güneşi alacak şekilde, ferah daireler şeklinde tasarladı. Kordon İstanbul balkonlarında yer alan göl manzarası ile kahvenizi keyifle yudumlayacaksınız.


Ege Yapı’nın imzasını taşıyan Kordon İstanbul projesi, birçok sosyal olanağa sahip. Ağaç evleri, yeşilin yoğun bir şekilde hissedildiği yürüyüş alanları ile şehrin stresinden uzaklaşarak, uzun yürüyüşler yapacaksınız. Alışveriş caddesi ile evinizden uzaklaşmadan tüm ihtiyaçlarınızı kolaylıkla karşılayacağınız ayrıcalıklı bir yaşama sahipsiniz.


Kordon İstanbul Projesi Nerede?


Kordon İstanbul, Kağıthane ile Maslak’ın kesişim noktasında, Sadabad Deresi’nin kıyısında yer almaktadır. Suyun kıyısında yaşam alanları sunan proje yatırımcılar için daha konforlu yaşam alanları tasarlıyor. İki etap halinde inşa edilen projede 559 daire bulunuyor.


BİZE YAZIN

MESSENGER

HEMEN ARA

WHATSAPP

İLETİŞİME
GEÇİN
PROJESKOP

Bilgi Formu