Korona Sonrası Değerlenen Bahçeşehir Konut Projeleri

Bahçeşehir Konut projeleri tam anlamıyla yaşanan küresel sağlık krizinin etkilerine karşı kendinizi izole etmenin en doğru aracı olacak! Pandemi krizinin ardından müstakil evlere ve özel bahçeli konutlara yönelim artarken, şehrin merkezinden uzaklaşma isteği en yüksek seviyelerde seyir göstermeye devam ediyor!


Bahçeşehir konut alternatifleri sizlere konforlu ve lüks yapılarda yaşama imkanı sunarken, şehirden uzakta ama şehre kolay ulaşabileceğiniz bir yaşam alanı olarak cazibe kazandı! Gelin koronavirüs krizinin ardından Bahçeşehir konut projeleri seçeneklerinin avantajlarını ve sağladığı ayrıcalıkları değerlendirelim...


Korona Sonrası Türkiye Konut Sektöründe Dönüşüm Başladı!


Bahçeşehir konut projeleri dönüşümün öncüsü nitelikte konutların geliştirildiği bölge olarak öne çıkıyor. Korona salgını ardından Türkiye gayrimenkul sektöründe yaşanan dönüşüm küresel ölçekte devam ediyor. Alınan tedbirler her alanda etkisini gösterirken, gayrimenkul sektöründe köklü değişimler başladı. Trendler şekil değiştirirken, sosyal alanda ve ekonomik boyutta yansımalar özellikle konut sektörünü derinden etkiledi!


Küresel çaplı ekonomik sarsılmanın etkilerinin en az seviyede yaşandığı sektör olarak gayrimenkul öne çıktı! Yatırım yapmak için en doğru zaman olarak gösterilen emlak sektöründe hem devrim niteliğinde yenilikler başladı hem de konut yatırımcıları yeni konut projelerini hedefi haline getirdi.


Gayrimenkul Sektöründe Dijitalleşme ile Konut Satışları Arttı!


Bahçeşehir konut projeleri Covid-19 salgını sürecinde rekor satış rakamlarının gerçekleştiği bölge olarak öne çıkıyor! Gayrimenkul sektöründe gerçekleşen dijitalleşme yeni bir çağın miladı olacak nitelikte!


Gayrimenkul sektöründe düzenlenen canlı emlak turları, hem vatandaşların hem de özellikle yabancı uyruklu konut alıcılarının hedefini gayrimenkul yatırımına çevirdi. Finansal dalgalanmanın çok güçlü  yaşandığı bu kriz sürecinde toplumsal normların değişimi, sektörel yansımalar buldu!


Sosyal alanda yaşanan dönüşüm, sektörel gelişmelere de ayna tuttu! Özellikle sosyal yaşamın izole olma odaklı ilerleyişinin ardından müstakil evlere ve bahçeli, teraslı geniş ve ferah dairelere talep arttı!


Bahçeşehir konut alternatifleri, değişen trendler doğrultusunda oluşan taleplere yanıt veren nitelikte yapıları ile cazibe merkezi haline geldi. Son dönemlerde trend haline gelen digital nomad kavramı, Covid-19 salgınının ardından home office kavramına bıraktı. Evinden çalışan özellikle geniş ailelerin ise talebi bahçeli veya geniş teraslı daireler oldu!


Gayrimenkul sektöründe dijitalleşmenin sağladığı avantajlar ise konut alıcılarının ikinci kez düşünmesine gerek kalmadan oturduğu yerden yatırım yapma imkanı sağladı!


Pandemi Krizinin Ardından Bahçeşehir Konut Projelerine Talep Arttı!


Bahçeşehir konut projeleri tam olarak şehirden uzaklaşmadan izole olma imkanı sunuyor. Çeşitli ulaşım akslarına olan mesafesinin yanı sıra bu cazibeli mini şehirden ayrılmanıza gerek kalmayacak. Yaşama dair her ihtiyacın bulunduğu bölge, yeni şehircilik anlayışına uygun bir yapıya sahip.


Taleplerinizi bölgeden ayrılmanıza gerek kalmadan karşılamanız için fonksiyonel bir alan olarak tanımlayabileceğimiz Bahçeşehir, sürekli geliştirilen konut seçenekleri ile de izole yaşama imkanı sunuyor.


Bahçeşehir Konut Projeleri Yaşamınızı Güvenli Alana Taşıma İmkanı Sunuyor!


Korona krizin etkilerini en az seviyeye indirgerken, güçlü yatırım fırsatlarından da yararlanarak yaşamınızı her alanda güvenli alana taşıyın!


Bahçeşehir konutları yalnızca konforlu yaşam alanı değil aynı zamanda güçlü yatırım imkanları sunuyor. Konfor alanınızdan çıkmayın, sağlıklı kalın! Hem güvenli yatırım imkanından faydalanın hem de sağlığınızı koruyun. Müstakil bahçeli evler, lüks yapılarda yer alan geniş ve ferah daireler evinizden çıkmadan geçirdiğiniz uzun saatleri keyifli hale getirecek…


İstanbul’un şehir merkezi ve yakınındaki bölgelerde nüfus artışı ve yaşam standartlarının farklı boyutlara taşınması ile talepler farklı boyut kazandı. Bahçeşehir konut seçenekleri tam olarak bu standartlara uygun yapılardan oluşan bir bölge olduğu için konut alıcılarının hedefine yerleşti.


Bahçeşehir Konut Projeleri Fiyatları Nasıl Etkilendi?


Bahçeşehir konut projeleri sahip olduğu yapısal özellikleri ile butik ve özel bir yaşam alanı! Bahçeşehir konut  projesi seçenekleri arasında en uygun fiyatlı konut projesi bile ulaşılabilir lüks algısı yaratıyor. Peki koronavirüs salgını sonrasında konut fiyatları ne ölçüde etkilendi?


Bahçeşehir konut projeleri, yaşanan küresel salgının ardından en az etkilenen bölgelerden biri olarak değerlendiriliyor. Bölgede fiyatların korunması ile kira geliri veya konutların değerinin kendini koruması ise pozitif bir anlam taşıyor. Yatırımınızın değeri düşmediği gibi Bahçeşehir uygun fiyatlı konut projeleri için yatırım yapmak pandemi sürecinde alınacak en doğru karar olarak gösteriliyor. Konut yatırımcılarının ilk yöneldiği bölgelerden biri olan Bahçeşehir, İstanbul’un en gözde lokasyonu olmaya aday! Hemen Bahçeşehir konut projeleri arasından bütçenize ve yaşam standartlarınıza en uygun mülkü seçin, benzersiz ayrıcalıklar sunan konutunuzda güvende kalın. Hem sağlığınızı hem bütçenizi koruyun. Kriz dönemini fırsata çevirerek sürekli kazanç elde edin!


Hemen buradan form doldurun, en kısa sürede size ulaşalım. Bahçeşehir konut projeleri ve yatırım fırsatları hakkında ayrıntılı bilgi alın ve profesyonel gayrimenkul danışmanlık hizmetimizden faydalanın…



BİZE YAZIN

MESSENGER

HEMEN ARA

WHATSAPP

İLETİŞİME
GEÇİN
PROJESKOP

Bilgi Formu