ÇamlıYaka Konakları Çekmeköy'de Sınırlı Sayıda Bahçeli ve Teraslı Villa!

ÇamlıYaka Konakları Çekmeköy projesinde ön satışlar devam ediyor ve sınırlı sayıda bahçeli ve teraslı müstakil konut seçeneği hızla tükeniyor! 19.000m2 arsa alanı üzerinde 61 adet bahçeli müstakil konut seçeneği bulunan proje, konut alıcıları için lüks site konseptini yeniden yorumluyor.


İstanbul’un en değerli bölgelerinden biri olan Çekmeköy’de Ege yapı güvencesi ile geliştirilen projede 11 blok ve 75 bağımsız bölüm yer alıyor. Ayrıca 14 adet ticari ünite bulunan proje kapsamında yer alan projede yaşamayı planlayanlar için tüm imkanlar sağlanırken, ticari üniteler ile yatırımını güçlendirmek isteyenler için benzersiz yatırım imkanları sunuluyor.


ÇamlıYaka Konakları Çekmeköy’de %75 Yeşil Alan!


ÇamlıYaka Konakları Çekmeköy projesi ormanla iç içe olan değerli lokasyonunun yanı sıra site içerisinde yer alan yeşil alanları ile değerleniyor.


ÇamlıYaka Konakları İstanbul’un en değerli lokasyonu olan Çekmeköy’de oksijeni bol, konforlu ve huzurlu yaşam alanı sunuyor. 3+1, 4+1 ve 5+1 konut seçenekleri sunan projede 169 m2 ve 321 m2 genişliklerinde daire seçenekleri bulunuyor.


İstanbul’da sayısı hızla artan lüks siteler arasında müstakil ev konseptli yaşam alanları ile fark yaratıyor. Dış ve iç mimarisi ile lüks ve konforu tüm detaylarla yaşam alanlarına taşıyan projede en ince detaylar bile yaşamınıza ayrıcalık katmak için özenle tasarlanmıştır.


Ege Yapı Sürdürülebilir Çevre Kavramı ile Fark Yaratıyor!


ÇamlıYaka Konakları ile imza projelerine devam eden Ege Yapı, doğal kaynaklara gereken değeri veriyor ve sürdürülebilir çevre kavramı ile fark yaratıyor. Mimari çözümlerin yanı sıra çevresel değerlerin korunmasını ön planda tutan ÇamlıYaka Konakları Türkiye’de en değerli konut projelerinin arasında ilk sıralarda yer alıyor.


ÇamlıYaka Konakları projesi çam ormanları arasında bulunan özel lokasyonu ile gündeme geliyor. Sahip olduğu değerli lokasyonun sağladığı ulaşım avantajlarının yanı sıra havada bulunan oksijen oranı ile bölgenin avantajlarını kompleksin tamamına aktarıyor. Yapılan değerlemeler ve belirlenen verilere göre İstanbul şehir merkezinde bulunan yaşam alanlarına göre %37,5 daha sessiz olan bölgede yaşamak sakinlik ve huzur isteyen konut alıcılarının hayallerini süslüyor. Daha temiz hava, bol oksijen ve tüm bunların yanı sıra daha az radyasyon bulunan bölgede geliştirilen ÇamlıYaka Konakları özellikle geniş aileler için hayal gibi bir yaşam projesi!


Sedir, Ardıç ve Köknar Blokları ile Yeni Nesil Yaşam Kompleksi!


ÇamlıYaka Konakları İstanbul Anadolu Yakası’nda satılık daire seçenekleri ile yeni nesil yaşam kompleksi olarak dikkat çekiyor. İstanbul’da lüks bir yaşam projesinden daire satın almak ve konforu yaşamınızın bütününe yansıtmak istiyorsanız ÇamlıYaka Konakları’nda bir anahtara sahip olmak sizi tatmin edecek!


ÇamlıYaka Konakları’nda Lüks Site Yaşamı!


ÇamlıYaka Konakları Çekmeköy projesi teraslı, bahçeli ve sosyal donatılar ile zenginleşen konut seçenekleri ile masalsı bir yaşam alanı teklif ediyor. ÇamlıYaka projesi oksijen dolu havası ile bölgede yaşamınıza değer katacak lüks yaşam sitesi olarak dikkat çekiyor. Çam ormanları ile dolu tertemiz havası ile özelleşen yaşam alanları ve Çekmeköy’ün yemyeşil coğrafi dokusu bir araya geliyor!


ÇamlıYaka Çekmeköy projesi, yaşamınıza değer katmanın ötesinde her sabah daha sağlıklı ve huzurlu uyanarak güne enerji dolu devam etmek için geliştirilmiş özel bir proje!


19.000 m2 arsa alanına sahip ÇamlıYaka Çekmeköy projesi, yatay mimarisi ile az katlı geniş ve ferah dairelerde yaşayacak konut alıcılarına özel sosyal donatıları ile de ilgi çekiyor! Ormana bakan geniş terasların yanı sıra Ümraniye ve Kavacık plazalar bölgesine yakın özel lokasyonu ile de başlı başına lüks ve ayrıcalıklı bir proje olarak öne çıkıyor!


Kuzey Marmara Otobanı Bağlantı Yolu’na 3,2km!


ÇamlıYaka Konakları Çekmeköy projesi İstanbul’un en değerli bağlantı yolları ve köprülerine dakikalar içinde ulaşmayı sağlayan benzersiz bir lokasyona sahip! Eşsiz konumu ile dikkat çeken projeye ulaşım çok kolay!


Şehrin merkezinden uzakta olmanın avantajlarını bütünüyle sağlayan proje, şehrin en değerli ulaşım akslarına yakınlığı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Konut alıcıları için benzersiz imkanlar sunan projede en dikkat çeken özelliklerden biri lokasyon özellikleri!


Kuzey Marmara Bağlantı Yolu’na yalnızca 3,2 km mesafede bulunan ÇamlıYaka projesi yine Ege Yapı’nın imzası niteliğinde avantajlar sağlıyor.


Doğanın Kalbinde Eğitim Merkezleri!


ÇamlıYaka Konakları Çekmeköy projesi %56 değerinde ormandan gelen oksijen havasını yaşamınıza sunuyor! Fakat bunun yanı sıra bir avantaj daha sunuyor! Doğanın kalbinde bulunan onlarca eğitim merkezi ile birçok fırsatı bir arada sunuyor.


ÇamlıYaka Çekmeköy etrafında bulunan Türkiye’nin en kaliteli eğitim merkezleri ile sizler için kolay yaşam olanakları sunuyor.


Okyanus Koleji
Bahçeşehir Koleji
Era Koleji
Doğa Koleji
Prestij Koleji
Avrupa Sınav Koleji


Yalnızca Evinize Yakın Eğitim Merkezi Olarak Düşünmeyin!


ÇamlıYaka Konakları projesi Çekmeköy’ün tüm avantajlarını yaşamınız için büyük fırsatlara dönüştürürken aynı zamanda bölgede dönüşüm başlatıyor. ÇamlıYaka Konakları Çekmeköy projesinin yakın olduğu eğitim merkezleri ile bölge nüfusu gelişirken, sayısı hızla artan konut projeleri ile yatırımınız güçlenecek. Bölgede yaşayanların sayısı arttıkça konut projelerinin değerinin yanı sıra bölgenin sunduğu sosyal olanaklar artacak. Tüm bu imkanlar ile beraber daha birçok olanak bir arada yaşamınızın tümüne yansıyacak!


ÇamlıYaka Konaklarından Direkt Ulaşım!


ÇamlıYaka Konakları Çekmeköy projesi İstanbul’un en değerli ulaşım noktalarına direkt ulaşım sağlayacağınız çok önemli bağlantı yollarına komşu!


Kuzey Marmara Yolu’na bağlanın;

15 Temmuz Şehitler Köprüsü
Yavuz Sultan Selim Köprüsü
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü
Levent

İstanbul’un finans merkezi Maslak ve 3. Havalimanı’na hiçbir yola sapmadan direkt ulaşın!


ÇamlıYaka Konakları Tam Olarak Nerede?


Şile Otobanı                           : 2km – 4dakika
Ataşehir Finans Merkezi      : 9,5km-20dakika
Buyaka AVM                          : 7,8km-12dakika
IKEA                                        : 7,7km-12 dakika
Sabiha Gökçen Havalimanı : 27km-30dakika


Ayrıca ÇamlıYaka Çekmeköy; M8 Bostancı-Dudullu Metrosu’na 4,4 km ve M5 Üsküdar-Sultanbeyli Metrosu’na 4,9km mesafede bulunuyor.


ÇamlıYaka Konakları Çekmeköy'de Bütçenize Özel Ödeme Seçenekleri!


ÇamlıYaka Konakları Çekmeköy projesi sunduğu olanaklar ile ayrıcalıklı bir yaşamın yanı sıra yüksek değere sahip bir yatırım aracıdır. Hızlı geri dönüş ve yüksek kazanç elde edeceğiniz projede bütçenize özel ödeme seçenekleri sunuluyor.


Banka kredisine uygunluğu ve taksitlendirme seçenekleri ile bütçenize özel teklifler sunan Çekmeköy ÇamlıYaka Konakları projesinden bir daire satın almak ve İstanbul konut projeleri ile yaşamınıza ve yatırımınıza değer katmak için buradan form doldurun, hemen size ulaşalım! Konforlu ve durmadan kazanç sağlayacağınız lüks yaşamın anahtarına hemen sahip olun!




(Proje Hakkında Ayrıntılı Bilgiye Buradan Ulaşabilirsiniz)



BİZE YAZIN

MESSENGER

HEMEN ARA

WHATSAPP

İLETİŞİME
GEÇİN
PROJESKOP

Bilgi Formu