Alya Marin Projesinde Satışların %90’ı Tamamlandı!

Alya Marin projesi deniz manzaralı ve bahçeli daireleri ile konut alıcılarının şimdiden gözdesi oldu! Daire satışlarının %90’ınının tamamlandığı proje, yatay mimarili konut projelerinin en dikkat çekici örneklerinden biri olarak öne çıkıyor.


Beylikdüzü Kavaklı’da konut alıcılarının beğenisine sunulan proje Marmara Denizi’nin ve doğanın tüm ışıltısını evinize taşıyacak konforlu bir yaşam alanı! Beylikdüzü’nde yaşamınıza değer katacak bu özel yaşam projesinde satışlar tamamlanmadan önce bir daire satın almak için acele etmelisiniz!


Alya Marin Projesinde Yatay Mimarili Deniz Manzaralı 64 Daire!


Alya Marin Beylikdüzü’nün en değerli bölgelerinden biri olan Kavaklı’da yatay mimarili daireleri ile dikkat çekiyor. Az katlı ve bahçeli daireleri ile şehir yaşamının kaosundan uzak yaşam sunan Alya Marin, BOSS4 Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmiş ayrıcalıklarla dolu bir yaşam projesi!


Deniz manzarası ile konut alıcılarının dikkatini çeken proje aynı zamanda peyzaj alanları ve mimari hatları ile öne çıkıyor. Site içerisinde yer alan geniş cepheli prestijli yapılar, 119 – 303 m2 arasında genişliklere sahip.


Projede yer alan daire seçenekleri, farklı yaşam standartlarına uygun geliştirilmiştir. Alya Konutları, Beylikdüzü’nün Kavaklı bölgesinde Marmara Denizi’nin yanı başında eşsiz deniz manzarasını ve ışıltısını pencerenizden içeri taşımak için özel olarak tasarlanmıştır!


Projede yer alan daire seçenekleri ise;


2+1 
119m2
3+1
136m2
4+2 Dublex
247m2
5+2 Dublex
307m2
6+2 Dublex
303m2


Mahalle Konseptli Alışveriş Sokağı!


Alya Marin konutları kapsamında yer alan sosyal olanaklar bu benzersiz olanakları sunan özel yaşam projesinin standartlarını yükseltiyor. Alya Marin projesinde yer alan mahalle konseptli alışveriş sokağı ile Nişantaşı gibi bir alışveriş caddesi tasarlanmıştır. Ayrıca konfor alanınızı genişletmek için fitness, salonu, sauna, çocuklarınız için özel oyun alanları gibi sosyal donatıların bulunduğu üniteler yer alıyor. 10 ticari üniteye sahip projeden bir dükkan satın alarak yatırımınızı güçlendirme imkanınız da bulunuyor!


Konut alıcıları için özel olarak tasarlanan bu kapsamlı projede yaşamak, hayat standartlarınızı bütünüyle yükseltecek birçok imkanı bir arada sunuyor.


Alya projesinden bir daire satın almak hayatınıza yalnızca değer değil aynı zamanda farklı bir bakış açısı kazandıracak. Şehrin kalabalığından uzakta sakin bir hayat yaşamayı istemez misiniz? Alya Konutları tam olarak yaşam standartlarınızı yükseltmek ve hayata bakışınızı tamamen değiştirmek için birçok üniteyi bu eşsiz değerde projenin içerisinde geliştirmiştir.


Yaşamınız boyunca her ihtiyacınızı yanı başınızda bulacak, şehrin en önemli bağlantı yollarına ve lokasyonlarına yakın olacaksınız. Alya projesi konut alıcıları için birçok olanağı bir araya getirerek benzersiz bir proje olarak ses getirmektedir.


Beylikdüzü’nün En Güzide Muhiti Kavaklı’da Yaşam Başladı!


Alya Marin projesi Beylikdüzü’nün en güzide muhiti Kavaklı’da özel proje alanı ile ayrıcalıklı yaşam imkanı sunuyor!


Peki bu özel yaşam alanı tam olarak nerede?


Beylikdüzü’nün en değerli bölgesi Kavaklı hakkında daha detaylı bilgi almak projenin değerini tam olarak belirlemenize olanak sağlayacak. Kavaklı bölgesi Beylikdüzü hatta İstanbul’un en değerli bölgelerinden biri olarak öne çıkıyor. Şehrin kalabalığından uzakta huzurlu atmosferi ile konut alıcılarının yaşamına değer sağlayan bölge, İstanbul’un en önemli bağlantı yollarına komşudur.


Diğer Alya Projelerinde olduğu gibi Marin projesi de Beylikdüzü’nün en değerli bölgesinde geliştirilmiştir. İDO, TEM ve E5 Otoyolu, TEM Bağlantı yolu ve metroya yalnızca dakikalar içinde ulaşım sağlayacaksınız. Sahil şeridinde bulunan Alya Marin projesi şehrin kaosundan uzakta ama şehirle iç içe olacağınız bir yaşam alanı olarak geliştirilmiştir.


600 yat bağlama kapasitesine sahip West İstanbul Marina’ya yalnızca 100 adım mesafede bulunan Alya Marin, konut alıcılarına denizin yanı başında yaşama imkanı sunuyor. Birkaç adım ötenizde deniz, etrafınızda özenle tasarlanmış peyzaj alanları ile yeşil alanlar nezih ve ferah bir yaşam alanı sağlıyor. Yaşamınız boyunca doğayla iç içe olmanız için geliştirilen proje yalnızca doğal güzellikler sunmuyor! Bağlantı yollarına da kolay ulaşım imkanı sağlıyor. Alya Marin projesinden bir daire satın alarak İstanbul’un en değerli lokasyonlarına kolay ulaşım sağlama imkanına sahip olacaksınız. İstanbul’da özel olarak nitelendirilebilecek birçok rotaya kolay ulaşım sağlama imkanı sunan Alya Marin projesi, yaşamınız boyunca yaşamın merkezinde olmanız için özel olanaklar sunuyor.


Modern mimariyi geleneksel çizgiler ile birleştiren projede yer alan daireler, sahip olduğu lokasyon ile hem dairenizin içine hem de yaşamınızın bütününe benzersiz bir ışıltı sağlamayı amaçlıyor.

 

Okul, Hastane, AVM, Otel ve Tüm Yaşam Alanları Yanı Başınızda!


Alya Marin konutları hastane, okul, AVM gibi yaşamınız boyunca ihtiyacınız olacak kurum ve merkezlere yakın konumu ile tercih sebebi olacak bir yaşam projesi! 


Kavaklı Sahil, Büyükçekmece Sahil gibi noktalara yürüme mesafesine sahip olan Alya Marin projesinin yakınındaki okul, AVM gibi imkanları inceleyin...


Alya Projesine Yakın Okullar:

Beylikdüzü Amerikan Kültür Koleji
Beylikdüzü Final Okulları
Al-Fanar International School
Mimar Sinan Çok Programlı Anadolu Lisesi
Modern Eğitim Koleji Anadolu ve Fen Lisesi


Alya Projesine Yakın Hastaneler:

Beykent Tıp Merkezi
Medicana International Hospital
Beylikdüzü Kolan Hastanesi
Acıbadem Beylikdüzü Tıp Merkezi
Medilife Hastanesi


Ayrıca 5M Migros, Marmara Park AVM, Perla Vista AVM gibi birçok alışveriş merkezi ve Hilton Garden INN gibi önemli otellere yakın bir lokasyonda bulunmaktadır.


Alya Marin; TUYAP Fuar Alanı, Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kavaklı PTT, Beylikdüzü Yaşam Vadisi, Kavaklı Stadı gibi önemli noktalara yakın olması ile de cazibe merkezi oluyor!


Alya Marin Projesinde 877.600 TL’den Başlayan Deniz Manzaralı Konutlar


Alya Marin projesi kapsamında yer alan olanakları ve imkanları bir araya getirdiğimizde daire fiyatlarının uygunluğu dikkat çekiyor!


Proje kapsamında yer alan sosyal olanaklar, ulaşım imkanları, günlük ihtiyaçlarınızın yanı sıra yaşamınız boyunca ihtiyaç duyabileceğiniz her talebinize yanıt vermeyi amaçlayan özenli tasarımı ile cazibe yaratıyor.


Bütçenizin yeterli olup olmayacağı hakkında bir yanıt bulabilmek için bize ulaşabilir ve kesin bir karara varabilirsiniz. Fakat İstanbul konut projeleri arasında sunduğu imkanlar, özel ödeme koşulları, farklı fiyatlara sahip konut tipleri arasından bütçenize en uygun olanı bulmanız zor olmayacak!


Alya Marin projesi, konut kredisine uygunluğu ve kişiye özel ödeme seçenekleri ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Alya Marin projesinden bir konut satın almak ve bütçenize uygunluğunu kontrol etmek için hemen Projeskop’un profesyonel satış danışmanları ile iletişime geçebilir ve tüm bu imkanları yaşamınızın bütününe yansıtabilirsiniz. Alya Marin projesinin sunduğu fırsatlar ve avantajlardan yararlanmak için acele etmeniz gerekiyor. Aralık 2020’de teslim edilmesi planlanan projede daireler hızla tükeniyor!


Satış ofisimizle doğrudan iletişim kurabilir, en düşük fiyat garantisi ile yeni yaşam alanınıza hemen sahip olabilirsiniz!


(Alya Marin Projesi Hakkında Detaylı Bilgiye Buradan Ulaşabilirsiniz)



BİZE YAZIN

MESSENGER

HEMEN ARA

WHATSAPP

İLETİŞİME
GEÇİN
PROJESKOP

Bilgi Formu